top of page
Elfordonsmässan Skaraborg 2024
Elfordonsmässan Skaraborg 2024

lör 04 maj

|

Mariehus Arena

Elfordonsmässan Skaraborg 2024

Elfordonsmässan Skaraborg 2024 är en unik mötesplats för alla med intresse för hållbarhet och teknologi.

Registration is closed
See other events

Tid & Plats

04 maj 2024 10:00 – 15:00

Mariehus Arena, Skogsvägen 6, 542 33 Mariestad

Om evenemanget

Årets  tema för Elfordonsmässan 2024 i Mariestad är "En samhällsomställning  utan motstycke", ett tema som lyfter fram den avgörande period av  förändring och utveckling vi står inför.

Under  mässan kommer vi att erbjuda ett omfattande program med föreläsningar  och paneldebatter där ledande aktörer från både näringslivet och den  offentliga sektorn deltar. Bland deltagarna finner vi Volvo Group,  Högskolan i Skövde, Mariestads Kommun, Metsä Group, XR och VänerEnergi.

Dessa  aktörer kommer att dela med sig av sina insikter och visioner kring  teman som fossilfri energi samt inverkan av batterifabriken, och hur  dessa initiativ inte bara påverkar Mariestad utan också samhällen runtomkring.

Utöver  ovanstående så kommer bland annat Volvo, Svenska Motor, Motornova,  Motor Trend och Toveks Bil att visa upp deras nya  elbilsmodeller. Totalt kommer det att finnas över 15 olika utställare  på mässan som kommer att presentera över 30 varumärken inom allt från  elbilar till elcyklar, lastbilar och andra eldrivna fordon. Vi ses den  4e Maj på Mariehus Arena!

Schema


 • 20 minuter

  Mässan öppnas


 • 1 timme

  Panelsamtal på temat "En samhällsomställning utan motstycke!"

4 more items available

Biljetter

 • Besökare - Elfordonsmässan

  0,00 kr
  Sale ended

Total

0,00 kr

Dela evenemanget

bottom of page