top of page
Bakgrund hemsida 2.jpg

Utställare och program på Elfordonsmässan Skaraborg 2024

Elfordonsmässan Skaraborg 2024 är en unik mötesplats för alla med intresse för hållbarhet och teknologi. Mässan äger rum den 4 Maj och våra fantastiska utställare kommer att presentera allt från elbilar, mopeder, cyklar, trädgårdsmaskiner och de senaste trenderna inom branschen. Med olika varumärken som BMW, Nissan, Mercedes, Toyota, Kia och flera andra, får du en spännande och lärorik upplevelse som du absolut inte vill missa!

motornova-mercedes-benz-EQE-SUV.jpg
motornova-mercedes-benz-EQB.jpg

Utställare #1: Brion

brion.png

Brion är ett svenskt företag som specialiserar sig på innovativa energilösningar, bland annat solcellsanläggningar, energilagring och laddinfrastruktur för elfordon. De erbjuder skräddarsydda helhetslösningar för både privatpersoner och företag, med fokus på hållbarhet och kostnadseffektivitet.

holmgrens.png

Utställare #2: Holmgrens bil

Holmgrens Bil är en av Sveriges största återförsäljare av nya och begagnade bilar, med över 30 anläggningar runt om i landet. De erbjuder ett brett sortiment av bilmärken och modeller, samt tjänster som finansiering, service och reservdelar för att möta kundernas behov.

motornova.png

Utställare #3: Motornova

Motornova är en svensk återförsäljare av elbilar och laddhybrider som fokuserar på att erbjuda miljövänliga och tekniskt avancerade fordon. De erbjuder en noggrant utvald portfölj av bilmärken, samt tillhörande tjänster som försäkring, finansiering och laddningslösningar.

motortrend.png

Utställare #4: Motor Trend

Motor Trend AB är ett familjeföretag som startade i Mariestad 1984 och är sedan starten auktoriserad återförsäljare för Toyota. De säljer både nya och begagnade bilar och tillhandahåller även tjänster som bilfinansiering, bilförsäkring och bilservice för att ge kunderna en komplett upplevelse.

svenska motor.png

Utställare #5: Svenska Motor

Svenska Motor är ett bilbolag med anor och tradition långt tillbaka i tiden. Idag är bolaget auktoriserad återförsäljare och serviceverkstad för Kia på alla sina orter, Lidköping, Mariestad och Skövde. I Skövde är vi auktoriserad serviceverkstad för Subaru. I Mariestad är serviceverkstaden auktoriserad även för Opel och Saab.

ssl.png

Utställare #6: Skaraborgs skog och landskapsservice

Skaraborgs Skog & Landskapsservice är ett företag med 30 års erfarenhet inom skog och landskapsutrustning, som erbjuder försäljning av nya maskiner samt service för äldre utrustning. Genom att kombinera gedigen kunskap med professionell service hjälper de kunder att hitta rätt lösningar för deras behov.

Skaraborgs trädgårdsmaskiner AB.png

Utställare #7: Skaraborgs Trädgårdsmaskiner AB

Skaraborgs Trädgårdsmaskiner AB är en totalleverantör av professionella markvårdsmaskiner, mopedbilar, åkgräsklippare och andra utomhusprodukter från ledande varumärken i branschen, samt tillhandahåller reservdelar, service och finansiering. Företagets vision är att ständigt kunna erbjuda kunderna de produkter och reservdelar de söker på ett snabbt och effektivt sätt, och vara det självklara valet för investeringar eller service inom mark-, skog- och grönytemaskiner.

Anchor 1
hero startsida.jpg

VänerEnergi

HUVUDSPONSOR:

52599041_2542809759124841_53872376089149440_n.jpg

ICA Kvantum Oxen

HUVUDSPONSOR:

T2022-78863-volvo-trucks-launch-new-features-to-support-safe-and-demanding-driving.webp

Volvo Group

HUVUDSPONSOR:

xr-foto-tuana-201001-1043-Stor.jpg

XR-logistik

HUVUDSPONSOR:

Spännande föreläsningar under mässan

Utöver de fantastiska varumärken som våra utställare visar upp, kommer representanter från Volvo Group att delta och prata om etableringen av deras nya batterifabrik i Mariestad. Hur kommer denna satsning att påverka staden och närliggande samhällen när det gäller arbetstillfällen och den lokala ekonomin?

Mariestad BoIS sportchef kommer även att kliva upp på scen för att berätta om föreningens senaste nyheter, inklusive eventuella nyförvärv och kontraktsförlängningar. Missa inte det!

DSC09961.jpg
svenska-motor-kia-nya-Kia-Niro-EV.jpg
motornova-mercedes-benz-EQS-SUV.jpg
svenska-motor-kia-Kia-EV6.jpg
bottom of page